Предстои Ви заличаване на татуировка или перманентен грим…

Статията е публикувана: “Портал за лазерите в естетиката и медицината” Март 2017

 

 

“Татуировката ми е за махане ….”, естествено това трябва да стане по най-ефективния, безболезнен, спестяващ време и средства начин.

 

В днешни дни няма друга апаратна технология, която да се справя по-добре от лазерите! Ключов момент за успешността на заличаване на татуировки и перманентен грим е да знаем кой лазер ще се справи най-добре.

Рекламите и твърденията на притежателите на даден лазер са винаги в една посока – “имаме най-доброто”, но за да е най-добър, лазера трябва да притежава и определени най-добри технически характеристики.

Колкото и да не ви се вярва не е нужно да имаш научна степен по лазерни технологии, за да отсееш с един поглед, ако не най-добрия лазер, то поне този, който със сигурност трябва да зачеркнеш в своя избор.

И сега внимание: за премахване на татуировки, не се доверявайте на лазери, чието лъчение се формира в самата ръкохватка, а  те лесно се разпознават по манипулатора с форма на голям пистолет и свързания с него гъвкав маркуч – виж снимка 1.

Задължително, но не достатъчно условие апарата да се справя добре с премахване на татуировки е лазерното лъчение да се доставя до кожата през твърдо, чупещо се рамо – виж снимка 2.

Този малък трик ще ви помогне за лична ориентация как да се избегнат ниско-ефективните апарати за лазерно заличаване на татуировки.

Снимка 1
Снимка 2

 

За да добиете високо ниво на  познания в избора на най-добър лазер за премахване на татуировки, то специално за вас е материала: “Експертно за лазерите в отстраняването на пигментации и татуировки”.

 

 Моля, харесайте или споделете, ако информацията е представлявала интерес за вас

 

СПОНСОРИРАНА РЕКЛАМА