ВИСОК КЛАС ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ В СОФИЯ МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ НА 21 МЕСТА, А ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРЯ ТЕ СА ОБЩО 41

Напоследък много хора ме питат: “Къде в София има висок клас лазери за епилация?”. Въпроса е съвсем уместен, предвид масовото тиражиране на реклами за лазерна епилация и това, че хората трудно се ориентират в морето от ново-навлезли апарати и технологии. За да съм полезен на ползвателите на тази услуга, без да правя реклама на конкретни центрове, специално за вас моя отговор ще е под формата на таблица с марките и моделите на използваните александритни лазери. Защото според моето лично експертно мнение това са апаратите, които си заслужават да бъдат ползвани.  Оценил съм и някои от по-важните им характеристики и съм дал кои от тях са под постоянен контрол на дерматолог за по-лесна ориентация от ваша страна… ако считате, че това е важно за вас.

Умишлено съм скрил в кои центрове са те и оставям на вас да проучите, кой с какъв апарат работи…

Александритни лазери за епилация High Bez

Ако случайно, съществува такъв тип александритен апарат и той не е отразен (или някаква друга неточност), може да ми пишете ТУК  и след моята проверка апарата ще бъде добавен в списъка или отхвърлен.

Посочените висок клас лазери са без ангажимент от моя страна, относно: нивото на владеенето им; от какъв тип терапевт те се използват; как и от кой са доставени и дали се поддържат технически правилно… все важни фактори, които пряко рефлектират върху крайния ефект на лазерната епилация.

Напомням, че на пазара има имитиращи продукти на база 100 процентови диодни лазери, които твърдят в рекламите си, че са александритни апарати или такива, които съдържат три дължини на вълните 755 & 810 & 1064 nm (може и други) и за две от тях се заблуждава, че са на александритен (755 nm) и Нд:YAG  (1064) лазер.

Имайте предвид, че в някои центрове поддържат, както алексанритни така и диодни лазерни апарати (или IPL)  и може да се окажете подведен с кой точно сте третиран. 

В случай, че търсите експертна помощ при избора на ВИСОК КЛАС (топ медицинско ниво) лазер за епилация, може да ми пишете ТУК

Ако някой се чуди защо някои скъпи и пре-скъпи лазери не са в класацията… има голяма вероятност да открие отговора в линкваните статии: долу

“Може ли добрият маркетинг да е враг на успешната лазерна епилация?!”

“Има ли технологични новости в лазерната епилация през 2020”

“Уникален шанс за лазерна епилация от най-висок клас на смешно ниски цени…”

Моля, харесайте или споделете, ако информацията е представлявала интерес за вас

*Под “безболезнен” режим се има предвид, че апарата поддържа иновативна технология, която прави употребата на александритния лазер по комфортна.  Екстрата е особено важна за първите, една-две сесии за клиенти, които сега стартират с такъв тип процедури, имат гъсто окосмяване и нисък праг на болка….все фактори, които  спомагат за отказване от този тип александритна епилация.  

*Под “опция за тъмни кожи”, се разбира, че апаратите поддържат втори лазер, способстващ епилация на висок фото-тип кожи (над III). 

СПОНСОРИРАНА РЕКЛАМА